A luat carnetul! Un indian fără mâini știe să conducă mașina: cu piciorul stâng apasă pe pedale, cu dreptul învârte de volan

0
1556

Pentru că avea nevoie să se deplaseze la serviciu, indianul Vikram Agnihotri (45 de ani) s-a hotărât să dea de carnet. El avea mașină, dar nu avea mâini (așa s-a născut), ceea ce ridica destule semne de întrebare cu privire la capacitatea sa de a intra în posesia permisului de conducere.

Însă Vikram nu s-a lăsat. El a iubit de mic mașinile și a reușit să convingă autoritățile că are dreptul de a fi evaluat. Odată intrat în examen, șoferul fără mâini i-a lăsat cu gura căscată pe polițiști: el a dovedit că se descurcă impecabil la volan, reușind să conducă cu ajutorul picioarelor.

Vikram se folosește de piciorul stâng pentru a apăsa pe pedale, în timp ce cu piciorul drept mânuiește, relaxat, volanul. Tot cu picioarele (cu oricare dintre ele) acționează și schimbătorul de viteze, semnalizează, dă flash-uri, reglează temperatura din mașină și volumul muzicii de la radio. Un șofer adevărat!

„Aş fi putut să iau permisul de mult timp. Ştiu să conduc deja de ani de zile, însă a fost foarte greu până am convins autorităţile să dea un amendament la lege şi să mi se permită să conduc cu picioarele. A fost o bătălie lungă, dar am câştigat-o”, spune Vikram Agnihotri, care are o slujbă de funcţionar la un club de fotbal. El merge cu mașina la serviciu, face piața și își duce familia la restaurant.

Harfa.ro îl felicită pe indianul Vikram pentru că a reușit să-și ia carnetul și îi urează să aibă parte de călătorii plăcute, fără evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ