Acțiune ca-n filme la Pitești: polițiști deghizați în Moș Crăciun au reținut trei traficanți de droguri

0
730
Sursă: Vremea Nouă

Poliția Română a profitat de spiritul Crăciunului pentru a pune mâna pe niște indivizi care se ocupau cu traficul de droguri. Prestigioasa agenție de presă Mediafax relatează că, în seara de Ajun, o brigadă de polițiști, dintre care unii erau costumați în Moș Crăciun, a blocat în trafic o mașină cu care trei traficanți transportau 1,5 kilograme de canabis.

Acțiunea s-a petrecut pe străzile orașului Pitești, iar infractorii au fost induși în eroare de costumația organelor și nu și-au dat seama prea bine ce li se întâmplă. După ce Moș Crăciunii i-au înconjurat pe nemernici, imediat și-au făcut apariția și mascații, care i-au luat la mână și i-au încătușat. Anchetatorii au descoperit în mașină 1,5 kilograme de canabis, cantitate care, conform polițiștilor, urma să fie distribuită pe raza municipiului Pitești. Cei trei infractori au fost reținuți pentru 24 de ore și, în loc de sarmale, vor mânca macaroane cu brânză în arestul Poliției.

Harfa.ro îi felicită pe oamenii legii pentru această acțiune încheiată cu succes, dar le recomandă să nu abuzeze de astfel de metode. Să nu se acumuleze, Doamne ferește!, un capital de ură al infractorilor asupra lui Moș Crăciun și să-l tabere nemernicii la bătaie de câte ori îl prind.

LĂSAȚI UN MESAJ