Anchetat pentru șpagă, Teodosie Tomitanul a venit la poliție cu o gardă de 30 de popi. Unul avea un fes îndesat pe cap, ca interlopii

3
890

BAGABONȚI. N-avem nimic cu popii, sunt oameni și ei, dar Teodosie ăsta de la Constanța e numai bun de încadrat la categoria “Nemernici”, secțiune de mare succes a site-ului Harfa.ro.

Teodosie e arhiepiscop al Tomisului, funcție de la înălțimea căreia l-a slujit pe Domnul cum s-a priceput el mai bine: a luat șpăgi și a traficat influență cu sutana pe el și cu crucea de gât. N-are fire în barbă câte mii de euro au trecut prin mâna lui. Problema e că în ultima vreme l-au cam încolțit procurorii: cu o lună în urmă, DNA-ul l-a plasat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de luare de mită și prezentarea de documente sau declarații false pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. Păi, ce credeați, că se încurcă cu câte-un 5 lei luați pe furiș de la babe? Nu, nenică, direct la fonduri europene s-a aruncat Tomitanul!

Și să vedeți ce face nemernicul de când l-au pus sub control judiciar! De-a dracu’ ce e pielea pe el, Teodosie se prezintă la poliție, unde e obligat să dea cu subsemnatul în fiecare săptămână, flancat de o gașcă de popi, care îl împresoară și îl apără cu trupurile lor. “Nu vă e, mă, rușine?”, le-au strigat, pe bună dreptate niște cetățeni, după cum se poate vedea pe imaginile transmise de prestigioasa televiziunea Digi 24.

Nu le e, că au bărbile groase și sutanele lungi. Unde mai pui că unul dintre popii care îl flancau pe Tomitan a apărut cu un fes îndesat pe cap, cum poartă interlopii ca să pară mai fioroși. E circu’ dracu’ cu ei!

Harfa.ro nu poate să facă altceva decât să introducă această știre la categoria “Nemernici” și să lase justiția să își facă treaba. Să-i lege, domnule, dacă sunt vinovați, cât sunt ei de popi și de înalt preasfințiți!

3 COMENTARII

  1. […] Nu este prima oară când Teodosie și oamenii lui se comportă ca niște mafioți. Cercetat de DNA pentru luare de mită și alte infracțiuni, Tomitanul a apărut la audieri flancat de o brigadă de popi care se uitau urât și dădeau gură la presă, după cum Harfa a relatat, cu promptitudine, la rubrica “Nemernici”. […]

LĂSAȚI UN MESAJ