Arde Moldova! Presa botoșăneană anunță că un liceean care se distra cu prietenii la mall a fost bătut până s-a pișat „pe dânsul”

3
4253

Fraților, ce-i la voi acolo la Botoșani? Citim ziarele locale și ne îngrozim: după ce zilele trecute mai multe femei au fost băgate în spital de niște nemernici care le-au luat la bătaie pe stradă, acum, la sfîrșit de week-end, s-a petrecut altă nenorocire. ”Botoșăneanul.ro” titrează în stil memorabil: ”Elev de la Colegiul Eminescu bătut cu sălbăticie la mall, de bodyguarzi, până ce a făcut pe dânsul”.

Dânsul este Alin Ocu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani. Asest Ocu a ieșit și el la mall, ca băieții, cu niște prieteni de-ai lui. Cum se plimbau ei pe-acolo, niște namile de bodyguarzi au apărut de nicăieri și au întrebat: ”Ce faci, Ocule?”. ”Bine”, a zis el și asta a fost, namilele l-au tăbărât la bătaie, cu pumnii și cu picioarele.

Cuprins de disperare, Ocu a dat să se adăpostească într-un magazin Kenvelo (uite-așa mai intră lumea și la Kenvelo), însă bodyguarzii au intrat după el și l-au mai luat odată la mână. Prietenii lui Ocu s-au împrăștiat ca potârnichile și n-au mai apărut decât când a fost vorba să dea declarații la poliție și la presă. S-au jurat că n-au făcut nimic și că bodyguarzii au sărit la bătaie din chiar Doamne. Totodată, ei au relatat că Ocu, prietenul lor, a fost bătut atât de crunt încât s-a pișat pe el.

Și ca să vedeți pentru ce se încasează bătaie la Botoșani, singura explicație oferită de presa locală pentru agresiunea bodyguarzilor este că Alin Ocu i-ar fi supărat cu ceva timp în urmă, când la Colegiul Eminescu a avut loc Balul Bobocilor. Atunci, Ocu ar fi luat din greșeală de pe o masă sticla de suc a unui om de ordine. Iar ăla atâta minte a avut încât pentru sticla aia de suc l-a ținut minte și l-a omorât cu bătaia.

Harfa se poziționează cu fermitate împotriva actelor de violență și cere organelor de poliție botoșănene să își facă treaba. Dreptate pentru Ocu!

3 COMENTARII

  1. contd…..à°¦ుంపలబడిà°²ో à°µేà°¸్à°¤ే à°’ంà°Ÿిà°ªూà°Ÿ à°¸ెలవుà°²ు, à°•ావలసిà°¨ంà°¤ సమయం ఆటలు à°¦ొà°°ుà°•ుà°¤ాà°¯ి à°•à°¦ా !మహేà°·్ à°—ాà°°ు à°šెà°ª్à°ªినట్à°Ÿు à°ªోà°Ÿీతత్à°µం à°¬ాà°—ా à°ªెà°°ిà°—ిà°ªోà°¯ిà°¨ à°ˆ à°•ాà°²ంà°²ో à°ˆ à°ª్à°°ైà°µేà°Ÿు బడులలో ఇవి à°•ాà°• à°‡ంà°•ేం à°‰ంà°Ÿుంà°¦ి. బడి à°¸ంà°—à°¤ెంà°¦ుà°•ు, à°Ÿీà°µీ à°²ో à°šూà°¸్à°¤ుà°¨్à°¨ాం à°—ా, 5-6 à°¯ేà°³్à°³ వయసు à°ªిà°²్లలు, à°ªాటలనీ, ఆటలనీ à°°ోà°œులకొà°¦్à°¦ీ à°¶ిà°•్à°·à°£, à°ª్à°°ాà°•్à°¤ీà°¶ు….à°ªాà°ªం à°† à°šిà°¨్à°¨ి à°œీà°µిà°¤ాà°²ు à°Žంà°¤ నలిà°—ిà°ªోà°¤ుà°¨్à°¨ాà°¯ో !

LĂSAȚI UN MESAJ