Arde Moldova! Presa botoșăneană anunță că un liceean care se distra cu prietenii la mall a fost bătut până s-a pișat „pe dânsul”

2
3844

Fraților, ce-i la voi acolo la Botoșani? Citim ziarele locale și ne îngrozim: după ce zilele trecute mai multe femei au fost băgate în spital de niște nemernici care le-au luat la bătaie pe stradă, acum, la sfîrșit de week-end, s-a petrecut altă nenorocire. ”Botoșăneanul.ro” titrează în stil memorabil: ”Elev de la Colegiul Eminescu bătut cu sălbăticie la mall, de bodyguarzi, până ce a făcut pe dânsul”.

Dânsul este Alin Ocu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani. Asest Ocu a ieșit și el la mall, ca băieții, cu niște prieteni de-ai lui. Cum se plimbau ei pe-acolo, niște namile de bodyguarzi au apărut de nicăieri și au întrebat: ”Ce faci, Ocule?”. ”Bine”, a zis el și asta a fost, namilele l-au tăbărât la bătaie, cu pumnii și cu picioarele.

Cuprins de disperare, Ocu a dat să se adăpostească într-un magazin Kenvelo (uite-așa mai intră lumea și la Kenvelo), însă bodyguarzii au intrat după el și l-au mai luat odată la mână. Prietenii lui Ocu s-au împrăștiat ca potârnichile și n-au mai apărut decât când a fost vorba să dea declarații la poliție și la presă. S-au jurat că n-au făcut nimic și că bodyguarzii au sărit la bătaie din chiar Doamne. Totodată, ei au relatat că Ocu, prietenul lor, a fost bătut atât de crunt încât s-a pișat pe el.

Și ca să vedeți pentru ce se încasează bătaie la Botoșani, singura explicație oferită de presa locală pentru agresiunea bodyguarzilor este că Alin Ocu i-ar fi supărat cu ceva timp în urmă, când la Colegiul Eminescu a avut loc Balul Bobocilor. Atunci, Ocu ar fi luat din greșeală de pe o masă sticla de suc a unui om de ordine. Iar ăla atâta minte a avut încât pentru sticla aia de suc l-a ținut minte și l-a omorât cu bătaia.

Harfa se poziționează cu fermitate împotriva actelor de violență și cere organelor de poliție botoșănene să își facă treaba. Dreptate pentru Ocu!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ