Botoșani: Un copil de 6 ani a băut până a intrat în comă alcoolică

0
3472

PUTEREA EXEMPLULUI. Nu degeaba am fost plasați de Organizația Mondială a Sănătății în topul celor mai bețive popoare din lume! Se bea într-un asemenea hal pe cuprinsul țării noastre încât copiii lasă țâța din gură și fac și ei ce văd la părinții lor: apucă sticla și toarnă pe gât.

Vești teribile ne parvin, în acest sens, din județul Botoșani, unde un copil de șase ani din comuna Coțușca a fost găsit mort de beat în mijlocul drumului și a ajuns la spital în comă alcoolică.

Ăsta micu se juca pe uliță, tac-su plecase să cumpere pâine (așa zice el, dar cine îl crede?), iar mă-sa era la o vecină (bea p-acolo). Și cum se juca el frumos, a găsit, în mod miraculos, o sticlă plină cu vin. A desfăcut-o și nu s-a lăsat până n-a dat-o gata. Când a ajuns la spital avea o alcoolemie de 1,15 în aerul expirat.

Televiziunea locală Somax Tv relatează că Protecția Copilului a deschis o anchetă, în urma căreia s-a stabilit că totul a fost un accident casnic. Părinții au fost amendați de polițiști pentru nesupravegherea minorului.

Harfa.ro îi transmite lu ăsta micu să-și bage mințile în cap, să lase băutura și să-și vadă de jucării, că o să aibă timp să și bea, Slavă Domnului.

LĂSAȚI UN MESAJ