DECI SE POATE! Un polonez a băut votcă până l-au declarat mort. L-au băgat la morgă, el a ieșit de acolo și s-a dus direct în cârciumă, să bea mai departe

0
2201

MIRACOLUL DIN DECEMBRIE. Poate cea mai frumoasă harfă a acestui sfârşit de an ne parvine tocmai din Polonia.

Fraţilor, of, fraţilor, aflaţi că un polonez a fost declarat mort după ce a băut prea multă votcă. Au venit paramedicii, au zis că e stop-cardiac, şi asta e, l-au dus la morgă şi l-au băgat la frigider. Acolo i s-a făcut frig şi s-a trezit. A ieşit pe uşă şi s-a întors la cârciumă, unde a continuat să bea alături de prietenii săi, care – cinste lor! – rămăseseră tot acolo, să bea mai departe (probabil, în memoria celui căzut), anunţă presa bulevardieră din Marea Britanie.

Tânărul polonez are frumoasa vârstă de douăzeci şi cinci de ani şi un ficat de invidiat. El se numeşte Kamil şi a băut până a căzut lat în localitatea Kamienna Gora, din sud-vestul Poloniei. Staţi să vedeţi detaliile!

Ajuns la morgă, nemernicul de Kamil a bătut cu pumnii în frigiderul ăla de l-a speriat pe bietul paznic. A ieşit de acolo în curul gol, cum se bagă mortu-n frigider, şi a cerut o pătură. Paznicul a strigat hău-hău, medicii au venit, l-au consultat, au constatat că e în viaţă şi l-au lăsat să se ducă în legea lui. Nu e prima oară când se întâmplă aşa ceva. Un caz similar a avut loc desigur în Rusia, mai exact în regiunea Khansanky, în estul îndepărtat. Trăiește până în ziua de azi și porcul ăla de rus.

Harfa.ro se declară impresionată de performanțele polonezului și îndeamnă întregul popor polonez să ia aminte de la Kamil, să îi calce pe urme.

Printr-o întâmplare pe care nu putem să ne-o explicăm, poporul polonez nu se află în top 10 cele mai bețive popoare din lume. Noi suntem (locul cinci!), frații noștri moldoveni sunt și ei (locul doi, dar pot mai mult), rușii sunt (pe locul patru, aici cu noi). Dar polonezii, iată, nu. Ni se pare inadmisibil și începem să ne punem serioase semne de întrebare cu privire la legitimitatea acestui clasament. Haideți, polonezilor, sus paharul! Hai, că se poate!

LĂSAȚI UN MESAJ