Escrocii noștri cuceresc Texasul! Compatrioți de etnie romă îi păcălesc pe americanii că le alungă veverițele din pod și le iau banii

0
4647

REORIENTARE. Este cea mai bună dovadă că Europa a intrat în declin: simțind că se împute treaba pe Bătrânul Continent, infractorii noștri au trecut peste Ocean (cum dracu or fi luat vize?!) înarmați cu un frumos arsenal de “pisicuțe” pentru bancomate și cu multă vrăjeală pentru golit buzunarele americanilor naivi.

Ajunși în Statele Unite, ei s-au apucat imediat de treabă! Agenția News.ro transmite că Departamentul de Poliției din Abilene (Texas) a emis, miercuri noaptea, un comunicat în care îi avertizează pe americani cu privire la un val de cetățeni români de etnie romă care au luat cu asalt Texasul și se țin numai de nenorociri.

Unii au montat diverse dispozitive pe bancomate și le-au golit cardurile bieților texani, alții au pornit-o din ușă în ușă și, sub pretextul că efectuează reparații la case sau alungă veverițele din poduri, au reușit să obțină, în avans, sume consistente de bani și s-au făcut nevăzuți.

”Gruparea de crimă organizată a activat în 20 de state, iar acum se află în Texas. Au promis că vor elimina veveriţe sau şobolani din poduri sau vor repara ceva doar pentru a obţine bani de la proprietari”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Abilene, Rick Tomlin.

Harfa.ro regretă că americanii se confruntă cu aceste necazuri, dar poate într-un fel e mai bine. Să vadă și Donald Trump că avem și noi armele noastre și să nu cumva să retragă scutul de la Deveselu și să ne lase pe mâna rușilor că trimitem țiganii peste el, să alunge veverițele și șobolanii din pod de la Casa Albă.

LĂSAȚI UN MESAJ