Fac şi ruşii reality-show: în Siberia, la minus patruzeci de grade. Ai voie să omori, să violezi, tot ce vrei

0
1314

JOCURI DE IARNĂ. Harfa.ro a avut din nou dreptate! După cum ştiţi, adunăm în continuu probe care să ateste cât de prost e omul pe pământ. Vă aducem noi dovezi, de această dată de la psihopații de ruşi.

Din păcate, moda reality-show-urilor a ajuns și în Rusia. Știți reality-show-urile, acea imbecilitate umană în care pun unii camere să te filmeze când te caci și când fuți, să se uite niște proști la tine, de acasă, așezați confortabil în fotolii? Alea, da.

După cum știți, când se apucă de făcut o treabă, rușii, animale până la capăt, nu se joacă. Reality-show-ul lor, intitulat “Game 2: Winter” (foarte rusesc, n-avem ce zice), se va defășura în Siberia. E voie orice: să omori, să dai în cap, să violezi, să faci focul folosind oasele altui cetățean, după gust. Durează nouă luni mizeria, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte.

Le dau drumul competitorilor prin păduri și îi filmează cu camere de prin copaci, ca pe gorile. Producătorii i-au pus pe idioții care participă la așa ceva să semneze o declarație pe propria răspundere că, dacă mor, asta e. Iar dacă omoară un terț pe acolo, tot asta e, vor răspunde în fața legilor, vin mascații peste ei în Siberia.

Câștigătorul, adică boul suprem, va pleca acasă cu 1.6 milioane dolari (banii de țigări ai unui oligarh rus pe o săptămână). Și ca să vedeți că oamenii sunt proști peste tot, deja vor să cumpere și din alte țări formatul. Harfa.ro, ce să mai zică? Nu înțelegem de ce era nevoie de mascarada asta, nu era toată Rusia oricum în reality-show și îi împușcau alde lunetiștii lui Putin pe cei care se găseau ei să deschidă gura? Treaba lor, îi privește. Noi doar constatăm nivelul la care s-a ajuns.

Pe de altă parte, venim și propunem și noi un format: un reality-show de supraviețuire în Parlamentul României, la noi. Toți parlamentarii sechestrați nouă luni în Casa Poporului, ținuți acolo sub puteri depline conferite cetățeni cu antecedente în sadism. Sunt permise tot așa – crima, violul, orice. Nu se răspunde în fața legii. Imunitate. Să vedem cine are papagalul să scape. Să înceapă jocurile!

LĂSAȚI UN MESAJ