Grăsuțul a interzis Crăciunul în Coreea de Nord. Se va celebra, în schimb, ziua de naștere a lu’ mamaia lui Kim Jong Un, care e tot pe 25 decembrie

0
3037

Al dracu’ umflat a interzis și Crăciunul. Nu că s-ar fi omorât nord-coreeni cu colinde și leru-i ler, că, ei, săracii, nici n-au auzit de Mântuitorul, dar așa, ca aspect. Nemernicul de lider suprem a decretat că nu mai e voie cu moși Crăciuni, cadouri, Ștefan Hrușcă și alte prostii.

Cine e prins că intră câtuși de puțin în spiritul sărbătorilor va fi săltat, aruncat într-un lagăr de muncă, sau, dacă are circumstanțe agravante (posesie de brad/globuri/ghirlande) va fi împușcat cu tunul (așa e obiceiul prin acele părți).

Și pentru ca să nu zică cineva ceva (cine dracu’ să zică?!) Kim Jong Un le-a oferit concetățenilor oportunitatea ca în loc de nașterea Domnului să sărbătorească nașterea mă-sii mari. A bătrână s-a născut și ea tot în noaptea de 24 spre 25 decembrie (1919) și a purtat numele de Kim Jong-suk. A fost o aprigă luptătoare anti-japoneză, a luat de bărbat pe Kim Il Sung, s-a împreunat cu el și a născut pe Kim Jong Il. Așa a devenit ea „Mama Sfântă a Revoluției“. A murit prin ’49; umflatul ăsta mic nici n-a prins-o, dar o iubește ca pe ochii din cap. Ce vreți, bă, e mă-sa marea!

A bătrână cu ăl bătrân și cu tat-so lu' Kim Jong Un
A bătrână cu ăl bătrân și cu tat-so lu’ Kim Jong Un

Harfa.ro anticipează că va fi rău și că acest exemplu va fi urmat și de alți lideri ai lumii la fel de reduși mintal. Ce, Trump n-a avut și el mamaie? Gabi Firea n-a avut și ea mamaie? Bine, mai stăm de vorbă peste câțiva ani, când o să mergem cu toții în pelerinaj la Voluntari, acel mic sălaș, lângă-acel oraș…

LĂSAȚI UN MESAJ