HARFE DE NEUITAT. Aşteptând la coadă, doi romi fac dragoste

0
2043
MAGAZIN ANAF MARFA CONFISCATA

REMEMBER. Pentru a nu lăsa uitarea să se aştearnă peste harfele de altădată, Harfa.ro răsfoişete, din când în când, arhivele ziarelor româneşti şi vă prezintă cele mai interesante ştiri ale anilor ’90.

Evenimentul zilei, 1992:

Cinci subofiţeri de poliţie şi un detaşament de jandarmi supraveghează magazinul „Avicola”, situat pe strada Vasile Alecsandri din Timişoara. Forţele poliţieneşti prezente în două schimburi, pe tot parcursul programului de funcţionare a amintitului magazin, au misiunea de a menţine comportamentul cumpărătorilor în limitele normalului.

Datorită preţului scăzut al puilor, unitatea e asaltată de câteva mii de romi care declară, fără excepţie, că se aprovizionează „pentru un botez”. În tensiunea aşteptării, cumpărătorii provoacă scene fie violente, fie de bizară tandreţe. La coadă au loc bătăi sălbatice, dar şi frenetice amoruri.

Cu câteva zile în urmă, poliţiştii de la pază şi ordine erau anunţaţi telefonic că, pe strada Alecsandri, doi romi plictisiţi să aştpte livrarea puilor fac dragoste. Echipajul pornit pe urmele sesizării a sosit prea târziu. Actul se consumase, dar protagoniştii mai erau încă în pielea goală. Cu această ocazie, organele de ordine au putut constata că cei doi erau de sex opus.

DSCN3134

LĂSAȚI UN MESAJ