HARFE DE NEUITAT: Noaptea, prin București, bântuie un violator de fochiste

0
795

Doamna A.P. din București, în vârstă de 42 de ani, fochistă la punctul termic nr. 6, din strada Petre Ispirescu, a fost victima unei tentative de viol.

În plină noapte, un necunoscut a intrat pe o fereastră de la baia punctului termic. Acesta s-a repezit la femeia care se odihnea pe o banchetă și i-a imobilizat picioarele. Apoi și-a scos cu ostentație organul sexual. În acest moment, doamna A.P. a început să strige și să cheme poliția. Necunoscutul a lovit-o violent cu pumnul în față și în arcadă, încercând apoi să o stranguleze cu fularul. În disperare de cauză, doamna A.P. l-a prins de organul sexual și l-a strâns cu toată puterea de mai multe ori. Înnebunit de durere, acesta s-a ridicat și a fugit pe ușa principală, în timp ce doamna A.P. îl urmărea cu o mătură.

Din declarațiile doamnei A.P., necunoscutul era de talie mijlocie, brunet, cu fața ovală și în vârstă de aproximativ 30-35 de ani. Victima consideră că bărbatul care a vrut să o violeze este mut, deoarece scotea niște sunete guturale, caracteristice celor care nu vorbesc.

În aceeași seară, un bărbat cu semnalmentele de mai sus a bătut și la ușa punctului termic numărul 5, din strada Mărgeanului, dar a fost îndepărtat de fochista de serviciu. În urma celor întâmplate, doamna A.P. a depus plângere la Secția 18 Poliție

DSCN3280(Evenimentul zilei, 19 februarie 1993)

LĂSAȚI UN MESAJ