Un vasluian și-a violat soacra de 80 de ani chiar în Postul Crăciunului. A bătrână s-a spovedit la Biserică și apoi l-a dat pe mâna Poliției

0
1461

PĂCAT. E cunoscut apetitul vasluienilor pentru soacre, ale lor sau ale altora, pentru babe în general. Chiar când credeam și noi că s-au mai astâmpărat armăsarii ăștia din nordul Moldovei (a dracu’ pielea aia pe ei!), uite că și-au dat iar în petic. În Postul Crăciunului, oameni buni, ca nemernicii! Veștile ne-au parvenit prin intermediul îndrăgitei publicații “Vremea nouă”, mare devoratoare de harfă rurală.

Netrebnicul care a făcut ce-a făcut cu mama concubinei sale locuiește în Cârja (predestinat nume!), suburbie a orașului (vorba vine) Murgeni. Are frumoasa etate de 46 de ani (porc bătrân deja). Pe el îl cheamă Vasile și este recidivist, a mai fost pe la pușcărie animalul.

Pe la jumătatea lui decembrie, așa, s-a umflat tărâța-n Vasile al nostru și a tăbărât pe a bătrână, să-și ostoiască poftele trupești cu mamaia. Nu sunt informații certe, dar noi presupunem că era și mort de beat măgarul ăsta.

Baba a ținut în ea ce a ținut, dar în ajunul Crăciunului, la spovedanie, n-a mai răbdat și a lepădat toată tărășenia în fața popii. Popa a sfătuit-o, uite, așa, așa, du-te, telică, la Poliție, să te protejeze băieții. Și baba, bine îmbărbătată de popă, l-a dat pe ginerică pe mâna organelor. L-au săltat pe neisprăvit în sfânta zi de Crăciun. Bravo, mamaie! Bine i-ai făcut nenorocitului care și-a bătut joc de matale!

De ce a recurs Vasile la un asemenea gest? În înțelesul vasluian al lumii, el are totuși circumstanțe atenuante: femeia lui, fata babei, e plecată la muncă în Italia, a vrut și el femeie și doar asta bătrână i-a apărut în fața ochilor.

Cu toate acestea, dând dovadă de o impecabilă probitate morală, Harfa.ro condamnă ferm atitudinea lui Vasile și face un apel disperat către toți moldovenii și ceilalți oameni: luați labele de pe babe, cetățeni!, babele nu sunt aici ca să vă urcați voi pe ele, lăsați-le să-și trăiască în pace ultimii lor ani pe pământ!

LĂSAȚI UN MESAJ