Într-un tren care circula pe ruta Iași – Timișoara a nins atât de mult încât călătorii au făcut un om de zăpadă

0
3723
Tinerii din tren cu micul lor om de zăpadă

ROMÂNEȘTE. CFR oferă experiențe de neuitat. Acum, în afară de tradiționalele întârzieri cu orele, călătorii și-au putut exersa creativitatea, realizând un omuleț de zăpadă pe coridorul unui tren care mergea de la Iași spre Timișoara și nu se știe dacă a mai ajuns vreodată.

Priviți acești tineri! După bucuria cu care întâmpină iarna, ne dăm seama că sunt moldoveni de-ai noștri! Ei sunt fericiți. CFR le-a dat șansa unei harfe fără egal: au făcut un om de zăpadă în tren. Pentru că, bineînețeles, în tren ningea, unde vă credeați, în Elveția?

CFR anunță că nu mai puțin de optzeci de trenuri sunt anulate astăzi din cauza căderilor masive de zăpadă și a viscolului răvășitor. Unul dintre cele mai afectate județe este Constanța. Pe de altă parte, avem și vești bune: s-au deschis porturile. Așa că dacă aveți pe acasă o șalupă, un vapor puteți să dați o fugă unde aveți nevoie, pe mare. Bine, n-aveți de unde să mai aveți, că s-a furat toată flota (sperăm că Băsescu e fericit acum), dar ziceam și noi așa.

Harfa.ro privește către omul ăsta de zăpadă, e cam micuț, așa, și îi îndeamnă pe tinerii din toate trenurile să facă mai mult și mai bine. Haideți, haideți tovarăși!, să realizăm cel mai mare om de zăpadă dintr-un tren și, astfel, să intrăm în cartea recordurilor. Dacă vă aflați chiar acum într-un tren, fie el și accelerat, apoi știți că timp este berechet! La muncă, tineret!

LĂSAȚI UN MESAJ