Niște catolici au vrut să îi ridice slavă Fecioarei Maria, dar au primit de la Sfânta Biserică, întru cântare, un șlagăr de-al lui 2Pac, în care se vorbește despre smardoială

0
1028

MIRACOL. Necaz mare pentru niște bieți creștini catolici din Sri Lanka, pe la mama naibii. Au mers și ei la Sfânta Biserică, acum, cu spiritul sărbătorior (era festival de muzică pentru pace și armonie universală, ceva deosebit). Au zis că să cânte colinde și să înalțe imn de slavă, aleluia, aleluia, aleluia, domnului nostru Iisus Hristos. Nu mică le-a fost lor mirarea când deschizând cartea colindelor, care le fusese înmânată la intrarea în Sfântă, au dat peste îndrăgitul șlagăr “Hail Mary”, al răposatului interpret american de hip-hop Tupac Amaru Shakur (1971-1996).

Confuzia a fost făcută de către un voluntar care canteceluljpgse ocupa cu găsirea de colinde pe internet. Este vinovat și voluntarul pentru neatenție, dar și Amaru, al dracu’, e vinovat. Hail Mary (care tălmăcit înseamnă „bucură-te Marie!“) este o rugăciune catolică foarte populară în ultimele două milenii. Ca să-și bată joc, Tupac și-a intitulat o melodie în felul acesta.

În corpul cântecelului, raperul de peste Ocean vorbește în termeni foarte elogioși despre bucuria pe care o aduce în viața ta răzbunarea, atunci când îl ucizi pe vrăjmașul tău (preferabil e să îl împuști). Și mai vorbește Tupac în șlagărul confundat despre cât de bine e să beneficiezi de pizdă. El îndeamnă pe toată lumea să fută tot, fiindcă așa e bine. Ce să mai înțeleagă și bieții sri-lankezi!

Noi ne manifestăm solidaritatea cu versurile lui Tupac, mai ales că s-au comemorat recent douăzeci de ani de când ni l-au împușcat. A murit băiat tânăr de glonț în cap, la douăzeci și cinci de ani. În loc de încheiere lăsăm această fotografie cu 2Pac cu scufie de Moș Crăciun pe cap.

tupaccufes

Considerăm totodată ceea ce s-a întâmplat în localitatea Colombo (splendid nume!) un semn divin, o parte din magia Crăciunului. Bravo, Tupac. Bravo, Dumnezeu. Ne-ați dat pildă.

Iar dacă doriți să audiați, vă avertizăm că e plin șlagărul de înjurături și nenorociri:

 

LĂSAȚI UN MESAJ