O bunică din Columbia și-a returnat nepotul nou-născut la maternitate, motivând că e prea urât

0
1609

O știre superbă ne parvine de pe continentul sud-american, teritoriu în care harfa se află la ea acasă. Publicați britanică “Daily Mirror” relatează că o dementă de babă din Columbia a făcut circ la maternitatea unui spital, nervoasă că nepotul ei abia născut nu era atât de frumos pe cât își dorea.

Incidentul s-a petrecut în orașul Santa Marta din nordul Columbiei. Aici, o femeie a dat naștere unui copil și, la scurt timp, s-a externat frumos din spital și s-a dus cu ăla micu acasă, să-l arate la neamuri. Când și-a văzut nepotul, soacra proaspetei mămici s-a apucat cu mâinile de cap. “Nu se poate să fie al nostru, nu-l vezi cât e de urât!”, a tunat baba.

Ăștia din familie și care mai erau pe acolo au încercat să o liniștească pe a bătrână – “lasă-l, bre, că e mic, își revine el” – dar baba nu și nu, o ținea pe-a ei că nu se poate că nepotă-su să fie chiar atât de urât. Și spunând acestea, a înșfăcat bebelușul din pătuț și a plecat cu el înapoi la maternitate. Acolo, s-a luat la ceartă cu personalul spitalului, acuzându-i că au schimbat copilul și solicitând, imperios, ca greșeala să fie îndreptată. A intervenit poliția, a ieșit urât. În cele din urmă, angajații spitalului i-au explicat femeii că ăla e, n-aveau cum să-l schimbe întrucât în ziua respectivă, la maternitate, s-a născut un singur băiat. Ca să o convingă i-au mai făcut copilului un control, au mai verificat hârtiile și s-a lămurit treaba: n-avem ce-ți face, a ieșit mai urât, dar e al matale, du-l înapoi acasă. Într-un final, baba a plecat resemnată, cu copilul în brațe.

Harfa.ro transmite un mesaj de încurajare către această bunică din Columbia, care, la etatea ei, ar trebui să știe că frumusețea nu e totul în viață. Așa urât cum e, ăla micu’ ar putea avea un viitor frumos, care să-i permită accederea în funcții înalte, poate chiar avocat al poporului, dacă o exista așa ceva în Columbia.

LĂSAȚI UN MESAJ