POMENI ELECTORALE! PSD Argeș a împărțit calendare bisericești pe care tipărit sigla partidului chiar lângă icoana Fecioarei Maria

0
1163

Filiala din Argeș a Partidului Social Democrat (PSD) forjează puternic înainte de parlamentare, atacând în special electoratul de vârsta a treia. Pentru această categorie, PSD-ul a tipărit 5.000 de calendare creștin ortodoxe pentru anul 2017, pe care le-a împărțit în Pitești, Topoloveni și Mioveni.

Pe calendare, sub icoană care o înfățișează pe Fecioara Maria cu pruncul în brațe, a fost așezată, la loc de cinste, sigla partidului cu cei trei trandafiri. Babele au luat cu amândouă mâinile, bucuroase că se dă pe degeaba și că pot afla, încă de pe acum, ce sărbători cu cruce roșie pică la anul și pe cine trebuie să pună ștampila pe 11 decembrie.

Ion Georgescu, șeful staff-ului de campanie al PSD în județul Argeș, a afirmat că respectivele calendare reprezintă “un produs de calitate și de bun gust”, explicând că, în opinia sa, ele nu influențează campanie electorală. “Nu scrie nicăieri: votați! Are sigla PSD, dar nu scrie votați”. Lasă, că nici lângă icoana Fecioarei Maria nu scrie “Rugați-vă!”, dar oamenii cu frică de Dumnezeu știu bine ce au de făcut. Omu’ dracu și Georgescu ăsta, ne ia de proști!

Patriarhia Română a anunțat că nu susține astfel de practici, dar, după câte se vede, nu face nici prea mari eforturi să le stopeze. PSD-iștii și-au văzut de treabă și au împărțit calendarele, iar argeșenii le-au prins frumos în piuneze pe peretele dinspre răsărit. Duminică sunt alegerile: cu Dumnezeu înainte!

LĂSAȚI UN MESAJ