PREMIERĂ ISTORICĂ. Black Friday la cazane de țuică!

0
1399

Nu mai venea odată și ziua asta! Până acum am avut Black Friday la toate prostiile, numai la ce-i trebuie omului prin bătătură n-am avut. Dar iată că iese soarele și pe strada noastră: este oficial, iubiți români, anul ăsta avem Black Friday la cazane de țuică. Black Friday-ul ăsta se desfășoară în perioadele 18-21 și 25-27 noiembrie. Cumpărăturile se fac online și se livrează gratuit, e treabă serioasă. Inițiativa aparține micii, dar merituoasei companii „Fabrica de țuică“, cu sediul în județul Neamț.

Se pun la bătaie multiple modele de cazane de țuică din cupru, complet echipate, cu amestecător, focar și răcitor cu serpentină, cu care se lucrează mai ușor și mai curat, pentru o distilare extraordinară. Toate au prețuri reduse, dar reduse omenește, cât să trăiască și producătorul, și consumatorul.

Bineînțeles că dumneavoastră ne bănuiți de reclamă mascată, că v-am luat cookie-urile și vă băgăm țuică pe gât. Nimic mai fals, oameni buni! Nu-i cunoaștem, nu ne cunosc. Nu e nicio afacere, nu ne-am luat nici măcar un alambic de țuică pentru articolul ăsta, dar ne bucurăm sincer că industria noastră nu e chiar la pământ – avem, iată o fabrică de țuică în toată regula – și că producția din România se adaptează la consumator. Știm că sunteți consumatori, așa că vă îndemnăm să acordați atenție sporită acestui Black Friday al țuicii, ca să nu v-o ia înainte gloatele de hipsteri care sunt în stare să-și cumpere cazane doar ca să-și decoreze garsonierele. Să se dea numai la cei care prețuiesc și respectă țuica!

LĂSAȚI UN MESAJ