Prima zi de Parlament, prima zi de golăneală. Băsescu a fost prins în timp ce-i trimitea o poză Elenei Udrea din băncile Senatului

5
22680
Foto: News.ro

Au intrat noii parlamentari în pâine! Și ce credeți, că s-au apucat de treabă? Haida-de! Își fac selfiuri, se iau după gât, stau la caterincă, îi doare în cur de țară. Băsescu – și el printre ei, așa boșorog cum e, își face poze și trimite la bagaboante.

După zece ani ca președinte al țării, “Chiorul” nu se poate dezbăra de putere și se ține cu dinții de carierea politică. Poporul îl dă afară pe ușă, el intră înapoi pe fereastră, obține un amărât de cinci la sută cu PMP-ul și hăhăie la noi de la tribuna Parlamentului. Și îi mai arde și de Elena Udrea, chatuiește cu ea pe telefonul mobil, își trimit poze, mai rău ca elevii de clasa a VI-a care descoperă fluturii în stomac.

Astăzi, în prima zi de mandat a noilor parlamentari, Băsescu s-a prezentat la serviciu, zice că să se ocupe iar de problemele țării (de parcă nu ne-a ajuns cât s-a ocupat zece ani). Și așa de tare i-a ars lui de țară că și-a făcut repede o poză pe băncile Parlamentului și i-a trimis-o Elenei Udrea (ea n-a mai intrat, nu mai are mandat). “La școală”, i-a scris Băsescu și i-a dat pe “send” (ce vrăjeală are “Chiorul” în el, se vede că a fost pe vapor). Un fotograf de la News.ro a focalizat de la balcon și a pozat toată tărășenia. L-a făcut de râs, ce să mai!

15589862_1409723402371883_2762083263444213867_n

Contactat de presă, Băsescu a dat-o la întors, ce să mai zică și el? “Ea m-a sunat să mă întrebe cum mă simt și eu i-am spus «În bancă, ca la școală»”. Chiar ne luați de proști, domnu’ președinte? Lăsați-o jos, că macăne!

Băse a vrut s-o impresioneze pe Udrea.
Asta e poza cu care Băse a vrut s-o impresioneze pe Udrea.

5 COMENTARII

  1. Dar tu cum comentezi, jegule? Nuntot golănește? Nici măcar nu ai bunul simț să semnezi articolul.Esti o nulitate mult mai mare ca Băsescu! Pe ceilalți parlamentari nesimțiți nu i-ai văzut, lătrău mic cu creierul trepanat de Atena 3 și Ghiță tv? Ești o mizerie care are nerușinarea să își zică ziarist! Hai sictir, slugoiule ordinar!

    • Am senzatia,citind asa zisul articol,ca este scris de un golan!Dar nu unul oarecare,ci unul plin de venin si ura impotriva unui singur personaj si anume Basescu.Ma gandesc acum,cat s-au chinuit ei sa vada ce si cui trimite mesaje acest personaj.Ura l-a orbit pe golanasul asta .fara nume.De ceilalti parlamentari nu era interesat,numai de Basescu!!Eu nu sunt basista si nu fac politica.Sunt o femeie simpla.Dar,ma simt indreptatita sa-i amintesc acestui asa zis gazetar , ca Basescu,”chiorul”cum scrie el,a fost ales de popor de doua ori ca Presedinte al tarii!Merita un minim de respect!

LĂSAȚI UN MESAJ