Profețiile lui Nostradamus pe 2016 au fost o bătaie de joc. Se dovedește încă o dată că prezicătorul francez mânâncă căcat!

1
5893

NU MAI PUNEȚI BOTUL! E început de an și site-urile de știri s-au umplut de articole în care suntem îndemnați să aflăm profețiile lui Nostradamus pe 2017. La fel era și anul trecut pe vremea asta, în fiecare an suntem sâcâiți cu aceleași căcaturi. Și pentru că una din devizele noastre este “români, nu mai fiți proști!”, ne-am gândit să vă arătăm ce-i poate pielea acestui Nostadamus. De ce-i citiți în fiecare an profețiile fără să verificați dacă din alea de anul trecut s-a împlinit măcar una? Întrebăm și noi, nu dăm cu parul. La fel ați făcut și cu programul de guvernare al PSD-ului? Treaba voastră!

Cu PSD-ul vă lăsăm să vă convingeți singuri, așa că dați-ne voie să-l luăm la mână pe Nostradamus. Ia să vedem ce prezicea el la început de 2016:

  1. Lumea va renunța la taxe. “În 2016, o revoltă majoră va pune capăt taxelor pentru totdeauna”. Hai sictir, Nostradamuse! Am intrat în 2016 și plătim la taxe de ne ustură-n cur.
  2. Cutremure majore. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Săgetător, Saturn dispare”. Iar mănânci căcat! Au fost niște cutremure, dar nu prea le-ai nimerit, s-a zguduit pământul în altă parte. Ia-te de mână cu Vergil Hâncu!
  3. Vezuviul va erupe. N-a erupt, stai cuminte!
  4. Al Treilea Război Mondial. “Marele Război va dura 27 de ani și va începe cu apariția unei comete pe cer”. Care război, ăla de îl prezici în fiecare an până îți iese?
  5. Umanitatea va face pace cu animalele. “Porcii vor deveni frați cu omul”, a prezis Nostradamus pentru 2016. Care dracu’ frați, că au tăiat românii la ei înaintea Crăciunului de n-au avut aer. Ia și citește articolele noastre: aici, aici sau aici.

Gata, hai că ne-am plictisit. E mai bună Baba Vanga a bulgarilor decât tine.

1 COMENTARIU

  1. Another teacher and I will be taking this on in the next few weeks, as we seek to engage students more completely in the events of the world. Perhaps a way of connecting them to the concept of creating a ripple is to view the film “Pay It Forward”- a related concept that, again, involves students in taking positive action in their world on a local level to see global change.

LĂSAȚI UN MESAJ