PSD a câștigat alegerile, viața merge înainte: un concurs radio îi îndeamnă pe români să grohăie ca porcii pentru a câștiga un frigider. Primul câștigător e un bucureștean!

0
1198
Sateni din Negoiesti, comuna Melinesti, judetul Dolj, participa la sacrificarea traditionala a porcului de Ignat, luni, 20 decembrie 2010. (Foto: Laurentiu Nica)

OPORTUNISM. După ce au pus botul la promisiunile PSD-ului și au votat cu amândouă mâinile așteptând să li se dea, românii își văd mai departe de viață și îmbrățișează, bucuroși, o nouă provocare din care speră să le iasă și lor ceva.

În prag de Igant, postul de radio PRO FM a lansat campania “Faci ca porcul în eter și câștigi un frigider”, prin care îi îndeamnă pe toți românii să se înregistreze în timp ce grohăie ca porcii și să trimită mesajul audio pe whatsap pentru a intra în competiție.

Ce credeți, e bine primită această campanie? Se bagă românii? Se bagă, cum dracu să nu se bage dacă se dă ceva pe degeaba! Unde mai pui că postul de radio oferă câștigătorilor și un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei, să ai ce pune în frigider după ce-l bagi în priză.

Așadar, avalanșa de concurenți! E grohăiala dracu’ în fiecare dimineață, care mai de care să ciupească frigiderul. La prima ediție, crainicii au ales din grămada de mesaje cu grohăieli și i-au dat frigiderul unui bucureștean pe nume Bogdan, care a grohăit, a guițat, a făcut ca toate alea. Bineînțeles că l-au băgat și în direct, să mai grohăie o dată și să urle de bucurie că a fost premiat. Dacă nu credeți, ascultați aici.

Harfa.ro se declară scârbită în fața acestor concursuri tâmpite și vă îndeamnă să le boicotați. Ce dracu, vă bucurați la un frigider și la 500 de lei? Chiar nu mai aveți ce mânca acasă?

LĂSAȚI UN MESAJ