Românii cuceresc lumea cu capra: Rapperul american 50 Cent s-a întâlnit cu ea prin Anglia și a pus-o pe Facebook

0
1086

După ce că bieții occidentali sunt cu toate belele pe cap, asediați de imigranți, speriați de teroriști și pândiți de pericolul extremismului, acum, în toiul sărbătorilor de iarnă, ne mai ducem și noi peste ei cu capra.

Cel mai mult se umblă prin Anglia, țară populată de un număr tot mai mare de români. Ca să facă bani, ai noștri își pun niște țoale în cap și dansează capra pe la colț de stradă, lăsându-i cu gura căscată pe străini.

Zilele trecute, cunoscutul rapper american 50 Cent, aflat în trecere prin Manchester, a dat și el nas în nas cu capra și n-a mai avut ce face, a trebuit să primească. Cântărețul a scos telefonul mobil, a filmat câteva secunde și a băgat repede pe Facebook, scriind doar atât: “The Fuck I just see?”. Adică un fel de “Ce dracu e arătarea asta?”. În filmuleț se vede o capră dansând în fața unui magazin, pe o muzică de tot râsul. Și uite-așa, cu ajutorul lui 50 Cent, s-a întins capra pe tot Mapamondul: filmulețul postat de rapperul american are 2,2 milioane de vizualizări și peste 10.000 de share-uri.

Sunt și comentarii gârlă la postarea lui 50 Cent, n-ai loc nici acolo de români de-ai noștri, bucuroși că au ocazia să se bage și ei în seamă cu o vedetă a rapp-ului american. Unii explică pe larg, în limba engleză, că e vorba de o tradiție românească, “the goat dance”, alții o dau din topor: “E capra, coaie!”.

Ca să vadă cum e, Harfa.ro se alipește și ea la corul proștilor care îl invită pe 50 Cent în România, să mai cunoască și alte tradiții și să bea o țuică fiartă (vă dați seama că îl doare pe ăla în cur de tradițiile noastre!). Noi mergem chiar mai departe și îl sfătuim pe 50 Cent ca, la următorul videoclip, să nu mai pună femei care dau din cur, ci mai bine să ia niște capre să danseze p-acolo și să facă atmosferă.

new-picture-2

LĂSAȚI UN MESAJ