Scandal la aniversarea Înalt Preasfințitului Teodosie: Pe muzică de fanfară militară, popii au sărit să-i bată pe ziariști

0
686

E belea mare cu șleahta asta de popi care s-a coalizat în jurul lui Teodosie Tomitanul. Nu se mai înțelege nimeni cu ei, sunt mai rău ca o grupare de interlopi. Ultima lor ispravă s-a petrecut ieri, când starostele lor, Teodosie, și-a aniversat ziua de naștere chiar în curtea Arhiepiscopiei din Constanța. Ca să fie cu atât mai frumos, Fanfara Militară a Forțelor Navale a venit, din proprie inițiativă, să-i cânte Tomitanului la împlinirea celor 61 de ani.

Și în timp ce fanfara își luase avânt și îi dădea înainte cu “mulți ani trăiască”, ziariștii constănțeni veniți să surprindă momentul au fost luați în primire de subalternii lui Teodosie, niște magraoni de popi îmbrăcați la costum și cu căști în urechi, ca SPP-iștii. “Reprezentanții presei au fost bruscați de mai multe persoane în curtea Arhiepiscopiei Tomisului, chiar sub privirile arhiepiscopului, care nu a intervenit în niciun fel pentru calmarea agresorilor ce par a fi chiar angajați ai instituției pe care o conduce”, scrie “Ziua de Constanța”, prezentând și imagini video.

Nu este prima oară când Teodosie și oamenii lui se comportă ca niște mafioți. Cercetat de DNA pentru luare de mită și alte infracțiuni, Tomitanul a apărut la audieri flancat de o brigadă de popi care se uitau urât și dădeau gură la presă, după cum Harfa a relatat, cu promptitudine, la rubrica “Nemernici”.

În orice caz, dacă domiciliați în Constanța, stați cu ochii în patru că la cât de răi sunt popii pe la dumneavoastră pe-acolo să nu vă pomeniți luați la pumni când mergeți la sfânta Biserică. Dacă nu cumva îl leagă DNA-ul, de Tomitan nu sunt șanse să scăpați prea curând. Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a declarat, ieri, că, de ziua sa, ÎnaltPreasfințitul “își dorește să aibă putere de muncă și de pastorație”. Hai sictir, popo!

LĂSAȚI UN MESAJ