Stegarul dac candidează la parlamentare. Vrea să fie deputat de Teleorman

2
28825

ALEGERILE PARLAMENTARE = RECENSĂMÂNTUL NEBUNILOR. Cezar Avrămuță (stegarul dac care apare la toate protestele [nebunul care stătea crăcănat, în pantaloni scuți în studioul Antena 3]) candidează la Camera Deputaților din partea Partidului România Mare (da, mai există România Mare).

Avrămuță este primul pe lista PRM pentru județul Teleorman, așa că, teoretic, sunt șanse să ne întâlnim cu nebunul prin Parlament. Numai Lidia Vadim Tudor ne-ar putea lămuri cu privire la șansele partidului de a intra în Legislativ, dar nu dorim să o contactăm.

Din viața și opera stegarului dac amintim că anul trecut a fost internat pentru câteva zile la psihiatrie, după ce a vrut să se arunce de pe Casa Radio. Nu se știe de ce Casa Radio și care îi erau revendicările. El a fost convins să se dea jos de-acolo numai după ce vântul i-a luat steagul. În anii trecuți, stegarul s-a mai urcat pe diverse obiecte, amenințând că se aruncă de pe ele. Ne amintim de un stâlp de iluminat din fața Parchetului General și de copertina de la intrarea în Consiliul Superior al Magistraturii.

Harfa.ro este de acord cu democrația, dar nici chiar așa să aibă dreptul de a alege și a fi aleși toți nebunii.

2 COMENTARII

    • The root of your writing while sounding reasonable in the beginning, did not really settle properly with me after some time. Someplace within the sentences you were able to make me a believer but just for a short while. I however have got a problem with your leaps in logic and you might do nicely to fill in all those breaks. When you can accomplish that, I could undoubtedly be fascinated.

LĂSAȚI UN MESAJ