TVR a întrerupt un film pentru ca premierul și ministrul de Interne să intre în direct și să-l laude pe Dragnea

2
43239
TVR 1 mai făcuse breaking-news cu Sorin Grindeanu și Carmen Dan și cu o zi înainte

De când a venit PSD-ul la putere, televiziunea publică s-a pus hotărât pe treabă: face breaking-news-uri, întrerupe programul, ne ține la curent (la Colectiv n-au dat nimic, la cutremurul de acum câteva săptămâni, tot așa, nimic). Duminică seara, în jurul orei 22.00, TVR 1 a întrerupt filmul documentar “Metrobranding”, care începuse de circa 30 de minute, și a băgat repede o burtieră galbenă pe ecran: “Breaking News”. Pe ecran au apărut premierul Sorin Grindeanu și ministrul de Interne Carmen Dan, care, vezi Doamne, tocmai terminaseră un comitet pentru situații de urgență și aveau anunțuri importante de făcut.

Ți-ai găsit! Timp de vreo 20 de minute n-au făcut decât să se laude unul pe altul, iar la final l-au periat cu aplomb pe Liviu Dragnea, șeful cel mare. Astfel, românii care se uitau și ei la un film duminică seara au aflat, din gura premierului Grindeanu, că ministrul de Interne Carmen Dan a gestionat excelent codul portocaliu de ninsoare și că “a dormit la minister aproape în fiecare noapte de când a început codul”.

De asemenea, românii au mai aflat, grație întreruperii programului, că totul i se datorează (bineînțeles!) lui Liviu Dragnea. ”Nu e meritul meu, e rodul unei munci de echipă. Eu am învăţat mecanismul de la un bun profesor care se numeşte Liviu Dragnea. Când era vicepremier şi ministrul Dezvoltării şi eu eram prefect la Teleorman, coordona comitetele pentru situaţii de urgenţă. Acesta era modul în care vicepremierul de atunci coordona astfel de acţiuni”, a comunicat Carmen Dan către țară.

Ce să mai zicem? Faptul că ne întoarcem, cu pași repezi, spre frumoasele vremuri ale anilor ‘80 reprezintă, totuși, o harfă și ne vedem nevoiți să o relatăm. Se zice că, pe atunci, în timp ce stătea și el cu Leana în pat, lu’ nea Nicu i se mai făcea chef de o muzică populară, motiv pentru care se întindea către noptieră și punea mâna pe telefon. “Alo, Televiziunea?”, zicea nea Nicu și hop!, se întrerupea repede programul. Prin urmare, vă sfătuim ca, în perioada următoare, dacă vreți să vedeți vreun film sau ceva pe TVR, e bine să fiți la curent și cu programul lui Liviu Dragnea. Dacă președintele PSD face și el, ca omul, un grătar și bea un șpriț cu prietenii, e mai bine să nu vă cufundați în vizionare, pentru că sunt șanse mari să se întrerupă programul și să intre Liviu Vasilică. Are el una bună, “Pe la noi pe Teleorman”…

2 COMENTARII

  1. Ma se Mazzarri non mette manco Insigne per 20 minuti….Preside’ caccie e sord ! tanto i posti in Tribuna sono vuoti che si sono venduti pochi abboinamenti!!!! Poi in inverno non abbiamo problemi d’ombra…..Meriti a Mazzarri…… mala sfinge chiede sempre questo:dove finisce il braccino corto di De Laurentiis ed inizia la coperta corta di Mazzarri?alla futura panchina l’ardua sentenza……MAgari sono semplicemente adatti l’uno all’altro

  2. मेरे महबूब मैं तेरा कायल तो बहुत थापर अफ़सोस.., मैं तेरे काबिल ना हो सका

LĂSAȚI UN MESAJ