Un cetățean din misteriosul județ Sălaj a vrut să-și pârlească porcul, dar și-a incendiat șura

0
724
Intervenția pompierilor într-o șură. Credit foto: MAGAZIN SĂLĂJEAN

NU VĂ MAI JUCAȚI CU FOCUL! Harfa.ro nu mai știe ce să facă și se ia cu mâinile de cap, când vede avalanșa de prostii care răzbate de pe tot cuprinsul țării. Lansăm, de aceea, un apel disperat: nu mai beți când pârliți, oameni buni!

Ies la iveală noi indicii că județul Sălaj chiar ar exista! Deși nimeni din redacția noastră nu a cunoscut vreodată un cetățean de pe aceste meleaguri (premierul Cioloș, de la Zalău, nu se pune, fiindcă nici nu-l cunoaștem, și, așa cum a decis poporul, oricum el a fost creația lui Soros), totuși iată că ne parvin vești și din acest teritoriu.

„Magazin Sălăjean” ne oferă informația că sâmbătă, după prânzul cel mic, un cetățean din localitatea Cheud a dat să-și pârlească porcul, dar și-a incendiat șura. Au ars 1.2 tone de furaje, precum și 180 metri pătrați de acoperiș (om gospodar, nimic de zis). Acum, bănuiala noastră e că sălăjeanul ciupise și el o pălincuță, că doar e om și o dată pe an pârlești ditamai porcul.

Flacăra care mistuia a fost oprită de pompierii de la Secția Jimbou. Cinste vouă, îngeri cu furtune!

Și ca să vedeți că vorbim despre un fenomen, aflați că tot acolo, în acel no man’s land, un gospodar din Pustă și-a incendiat gospodăria. Și de la ce credeți că i s-a tras ăstuia? De la o afumătorie, da. Afuma omul la cârnați și așa s-a născut focul.

Harfa.ro nu mai rezistă nici ea și vă spune pentru ultima oară: lăsați-l dracului de șorici, dacă vedeți că sunteți piliți și nu vă mai dați seama la băuturã. Chiar așa, să vă incendiați ca paiele pentru o ceafă de porc și puțină slană? Ce fel de oameni sunteți voi, sălăjenilor?

LĂSAȚI UN MESAJ