Un moldovean a împodobit o căpiță de coceni în locul bradului de Crăciun

0
2121

SPIRITUL SĂRBĂTORILOR. Am intrat în luna decembrie, iar frații de peste Prut se pregătesc și ei cum pot pentru sărbătorile care stau să vină. Inimoși cum îi știm, moldovenii nu se uită că n-au de unde și fac pe dracul în patru să iasă bine.

Marin Pînzaru, un cetățean din Heciul Vechi (raionul Sângerei), și-a aruncat ochii prin bătătură și a constatat că, privită din depărtate, căpița de coceni din fundul curții e numai bună de împodobit pentru că are aspectul unui brad gigantic, ca în filmele americane.

Imediat s-a apucat de treabă Marin! A făcut rost de niște instalații, a tras un prelungitor, s-a urcat pe scară și a împodobit căpița de coceni cum s-a priceput el mai bine. „Ăsta e bradul de Anul Nou, făcut din ciocleji. L-am împodobit cu ce am găsit pe-acasă. Doritorii să îl vadă, au la dispoziție 10-15 zile, că de nu, văcuța mea începe a mânca bradul. Veniți să-l vizitați, intrarea este liberă”, a declarat Marin Pînzaru pentru presa de peste Prut.

Harfa.ro îl felicită din toată inimă pe acest moldovean cu inima mare și îi urează Sărbători Fericite. Suntem siguri că Moș Crăciun nu-l va uita și va face un popas lângă bradul său, să-i lase niște cadouri și să mănânce și renii câteva guri de coceni ca să mai prindă puteri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ