Un tânăr mijlocaș din Liga a II-a se lasă de fotbal pentru a se face frizer: „Nu mai e nicio afacere să joc fotbal pe 10-15 milioane pe lună“

0
1527

10-15 milioane de lei vechi (doar nu vă gândeați că…). Atât a ajuns să câștige un fotbalist de la o echipă din Liga a II-a. În cele ce urmează e vorba de Radu Georgescu, mijlocașul de 20 de ani al echipei din eșalonul secund CSM Râmnicu Vâlcea. Originar din Horezu, Georgescu a înțeles la timp că fotbalul n-are niciun viitor în România, așa că s-a orientat spre tuns. El a declarat pentru publicația „Arena vâlceană“ că agață ghetele în cui, sătul de navetă și de banii puțini, și se apucă de frizerie.

La ora actuală, nu mai e nicio afacere să joci în Liga a II-a, departe de casă, pe 10-15 milioane pe lună. Din acest motiv, am decis să urmez altceva. Voi face un curs de hair-stilist care va dura 6 luni, după care vreau să îmi deschid propria frizerie. Îmi place această meserie”, a spus Georgescu, supranumit uneori „Dodel“, alteori „Vipera Albastră“.

75.000 de euro este valoarea lui Radu Georgescu pe transfermarkt.com.

Vipera a făcut anunțul cu frizeria și pe contul său de Facebook. Realiști, prietenii săi l-au felicitat pentru decizia de a o rupe cu fotbalul. „Bn ai făcut 🙂)))))“, zice unul. „Mai bine te faci dealer ma“, îl îndeamnă la rele altul. „Sper să tunzi și fete“, își exprimă năzuința o fană a Viperei. „Dar când te-ai apucat de fotbal?“, întreabă un altul. Nepăsător la comentarii, Dodel este ferm în hotărârea lui de a tunde.

Harfa.ro îi urează succes acestui băiat, un exemplu rar de om care hotărăște să lase vrăjeala și să se apuce de muncă. Bravo, Dodele, să ții tot timpul foarfeca sus și să fii mândru de meseria ta. Dacă am mai avea păr, am veni măcar o dată pe an la Horezu să ne tundem.

CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 14 în Liga a II-a, departe și de retrogradare, și de promovare. La Vâlcea, Georgescu era coleg cu Mihai Dina și cu Florin Costea, doi fotbaliști destul de cunoscuți, care au jucat pe vremuri pe la Universitatea Craiova. Acum sunt doi golani bătrâni care mai ciupesc niște bani din fotbal în loc să-și găsească și ei o meserie cinstită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ