VIDEO Fuego a lansat o melodie de dragoste compusă de un primar PSD

0
1202

„Te iubesc“, așa se numește șlagărul pe care cântărețul Fuego l-a lansat cu câteva zile în urmă, pentru a ne face un cadou cald, de suflet, în prag de sărbători. Melodia și versurile sunt compuse de Marian Mărgărit, primarul comunei Boldu, din județul Buzău. Edilul, care a câștigat în vară cel de-al 8-lea mandat (da, este primar din 1990, ce vă mirați așa?), spune că melodia este compusă în primul rând pentru soția sa. În al doilea rând nu știm și nici nu vrem să ne gândim pentru cine este compusă. „Am dat profunzime noţiunii de iubire prin această piesă, deoarece iubirea e tema fundamentală a vieţii”, a spus Marian Mărăgărit, citat de stiridebuzau.ro. Versurile spun totul despre frământările lăuntrice ale primarului din Boldu: „Eu te iubesc cu toată disperarea/ eu te iubesc cum pasăra înaltul/ eu te iubesc ca nimeni, nimeni altul“.

Mărgărit se consideră pe sine un „un melanj frumos de cultură și de caracter“, iar faptul că buzoienii îl tot votează de aproape 30 de ani încoace este rodul unei „corespondențe sufletești între mine şi ei. S-a păstrat de-a lungul timpului această corespondență într-un mod teribil, teribil de frumos şi de consecvent”.

Supranumit „Păunescu de Buzău“, primarul din Boldu mai are și alte pasiuni pe lângă politică și muzică. El și scrie, a scris două romane inspirate, firește, „din viață“. Totuși, marea sa pasiune, esența vieții sale, rămâne social democrația. Iubește social democrația ca pe o femeie!

Sunt social-democrat şi după ce mor un pic. Deci, şi atunci rămân social-democrat, nu îmi schimb consoanele, nu mă fardez niciodată, sunt un om de stânga, aşa rămân!

Marian Mărgărit, pentru Opinia de Buzău

Acum, vă lăsăm să ascultați în liniște această superbă conjugare de forțe edilitar-muzicale, căci ce poate fi mai frumos decât un șlagăr de dragoste compus de un primar PSD-ist și interpretat de Fuego. Noi credem că aici este cam totul.

LĂSAȚI UN MESAJ