VIDEO. O cioară i-a furat pașaportul unui estonian chiar în punctul de frontieră. Estonianul n-a mai putut trece granița

2
2163

BRAVO, CIOARĂ! O harfă superbă ne parvine dinspre Răsărit. Nu putem preciza foarte exact țara pentru că totul se petrece într-un punct de trecere a frontierei, la granița dintre Rusia și Estonia. În acest punct, un estonian a pătruns cu mașina proprietate personală și și-a declarat intenția de a pătrunde pe teritoriul Rusiei. Avea pașaport la el, om serios!

Grănicerii l-au salutat pe cetățean și i-au cerut documentele la control. Toată această împrejurare era atent supravegheată de către o cioară care stătea la ciupeală și aștepta să mănânce și ciocul ei ceva. Când estonianul a înmânat pașaportul grănicerilor, ce i s-o fi părut ciorii, ce-o fi gândit ea (cică sunt printre cele mai inteligente păsări), că odată s-a repezit în zbor și a smuls pașaportul din mâinile vameșilor. Până s-au dezmeticit ăștia, or fi băut și oleacă de vodcă înainte, cioara s-a pus pe aripi și a început să ia altitudine, cu pașaportul în cioc.

Pe imaginile filmate de către un cetățean aflat în zonă (bravo lui!) se vede cum pasărea pleacă cu documentul, iar un căscat de vameș aleargă după ea, încercând să o prindă. Publicația rosbalt.ru transmite că pașaportul a fost, în cele din urmă, recuperat, însă pacostea de cioară reușise să rupă o filă din el, iar estonianul n-a mai putut trece granița. Vă dați seama ce-o fi fost și în sufletul lui? Pleci de acasă, verifici bagajul să nu uiți ceva (bă, pașaportul!) și când ajungi la graniță îți pleacă o nemernică de cioară cu actul de identitate în cioc. Estonianul a fost nevoit să se întoarcă și să solicite un duplicat al pașaportului pentru ca abia apoi să poată intra în Rusia.

Harfa.ro consideră că estonianul trebuia să considere gestul ciorii ca pe un semn (animalul simte!) și să stea pe cur acasă. Unde se duce el în Rusia pe vremurile astea? Treaba lui!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ