VIDEO. Un nipon a trăit cu nevasta în casă, dar nu a mai vorbit cu ea de douăzeci de ani. Ceea ce nu i-a împiedicat să facă un copil

0
3942
Japonezul cu soția

MAI MUȚI CA IOHANNIS. Oamenii dracu’ și japonezii ăștia! Încăpățânați ca niște catâri, n-ai ce să le faci! Când își pun ceva în cap, apoi se țin de prostia aia până în pânzele albe. Uite, de pildă, Otou Yumi și Katayama, soț și soție. Să vedeți ce-au făcut.

Otou Yumi și Katayama erau tineri și trăiau și ei în legea lor de japonezi. Aveau mariaj, nevasta născuse copii. Copiii erau mici, acolo, apoi, deodată, bărbatul intră în tăcere. Mă, ce-o fi cu niponul meu?, s-a întrebat femeia, dar a zis că se schimbă el, că își revine. Femeia tot femeie, na. Numai că prostul de japonez a ținut în vorba în el mai bine de douăzeci de ani, timp în care nu i-a mai spus soției nici „te iubesc”, nici „dă-te mai încolo”.

Ceea ce, iată, nu l-a oprit pe pungaș să mai intre noaptea în iatac și așa, fără vorbărie, să-și îndeplinească obligațiile conjugale. Așa s-a născut și alde Yoshiki, ultimul fruct al iubirii dintre cei doi taciturni.

Acum, ăsta mic a făcut 18 ani și atât l-a dus pe el capul – să se ducă la televizor și să se plângă pe acolo, în stânga și-n dreapta, că mă-sa și ta-su își tac. Ăștia de la televizor nu sunt proști nici ei. Au simțit că e rost de rating și i-au pus pe cei doi soți pe o bancă și i-au filmat când au început să-și dea prima dată gură unul la altul după atâta amar de vreme.

Și ce credeți că și-au spus niponul și nipoanca? A început el, bărbătește, constatând că a trecut ceva vreme de când nu și-au mai adresat cuvinte. Femeia, înțeleaptă, a zis și ea că da, așa e. Apoi, încet, încet, au intrat în ritmul unei conversații de oameni și tăntălăul asiatic i-a mărturisit nevestei de ce a ales să nu-i mai vorbească: era gelos pe atenția pe care o primeau copiii, în dauna lui.

Acum, Harfa.ro ce să îi mai zică și niponului ? Bine că a scăpat de gura femeii atâta timp, deși, dacă ne uităm bine la ea, era cuminte, nu îl toca, sărăcuța, era pâinea lui Buddha.

Dacă nu ne credeți că e întocmai cum v-am zis, v-am pregătit și video. E frumos, în japoneză, așa că, dacă aveți pe acasă vreun cunoscător al acestei frumoase limbi, chemați-l repede să vă confirme că n-am băgat în ele.

Acestea fiind spuse, îl sfătuim și noi pe președintele Iohannis să tacă tot așa, și să nu mai vorbească niciodată cu alde Dragnea și cu șleahta lui. Să se uite la ei cu atenție și îngrijorare și să nu mai zică nimic.

Japonezul cu soția, vorbind:

LĂSAȚI UN MESAJ